Bezoek Lama Jampa

Van 25 tot en met 27 mei zal Lama Jampa Chojor Rinpoche ons centrum bezoeken.
Er is dan weer de mogelijk een consult, volgens de Tibetaanse geneeskunde, te krijgen.

 

Wat houdt een consult in?

In het consult bij Tibetaans geneeskundige ‘amchi’ Lama Jampa Chojor Rinpoche is er ruim aandacht voor de patiënt. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en het onderzoek van pols, tong, ogen, en eventueel urine, wordt de diagnose gesteld.

De polsdiagnostiek geeft een indruk van de drie basisenergieën (wind, gal en slijm) en van de conditie van de verschillende organen.
De conditie van de tong en het oogwit kunnen het beeld dat ontstaan is uit het onderzoek van de pols bevestigen en aanvullende informatie geven.

Op basis van het gehele onderzoek stelt de Tibetaans geneeskundige de diagnose in hoeverre en op welke wijze de drie basisenergieën, afzonderlijk of in combinatie met elkaar, uit balans zijn. Vervolgens geeft de Tibetaans geneeskundige voeding en gedrag adviezen en – waar nodig – Tibetaanse kruidenpillen. Soms worden aanvullende therapieën aangeraden zoals lichaamsbeweging, meditatie, massage en drukpunten behandeling met kruiden. Aandacht voor het ziekteproces en inzicht in wat zich daarin voordoet, is daarbij onontbeerlijk en essentieel.

Bij aanhoudende lichamelijke en psychische klachten is het verstandig om ook uw huisarts te raadplegen. De adviezen en kruidenpillen vervangen niet automatisch een reeds ingezet regulier geneeskundig traject.

Wat kost een consult?

Bijdrage: Donatie consult: € 25,-
Indien het donatie bedrag uw budget te boven gaat, bent u niet uitgesloten voor deelname!
Eventuele kruidenpillen € 30 per maand tot 3 maanden maximaal.
(Bijvoorbeeld: U krijgt voor 2 maanden kruidenpillen voor geschreven dan kost u dat 60 euro plus donatie bijdrage van 25 euro, voor het consult, maakt samen 85 euro.)

Waar zijn de consulten?

Woensdagochtend 25 t/m vrijdagochtend 27 mei Himalayan Sorig Center: Nijverheidsstraat 36, 6948 JB Wildervank


( Yantra, Oude Ebbingestraat 61, 9712 HD Groningen )

Lama Jampa is ook na werktijd beschikbaar voor consulten.

Afspraak in overleg.
Aanmelden en meer informatie:

06-57583773 / info@himalayansorig.nl